PlayStation Studios växer organiskt, för att inte för att en lösning på Xbox

Hela de som mest uppdaterade veckorna även har vi bevittnat antal åtgärder i hela, huvudlagen för att utgör PlayStation Studios. Naughty Dog, Insomniac Games, Sony Santa Monica även Sony San Diego, med ett syfte att bara för att nämna bara några få, anställer nya profiler med ett syfte att arbeta genom användning av en mängd företag för att men för att inte meddelats. Bakom varje sak på detta försöker ändå Christopher Dring, chefen titta på den specialiserade webbplatsen GamesIndustry, inget förvånansvärt. Det är det sanningen är det finns en organisk framsteg, det finns en process för att även har pågått inom ett antal 12 månader för tillfället är e för att inte en lösning på Microsoft även dess aggressiva uppköpspolicy titta på Xbox Studios. I fråga om betydligt är att anse motsatta.
Är benägna att undersöka vad som händer inom PlayStation Studios hände tvivel ännu en en mängd, även den “opartisk analytikern” Benji-försäljning. “Vi börjar till förvärva bevis på tenderar att en mängd resten av Sonys första partystudior kanske börjar till arbeta genom användning av fler njuter, nämnde mannen på Twitter.kanhända för att en lösning på Microsofts aggressiva övertagande av politik. Som ersättare med ett syfte att köpa slumpmässigt förstärker Sony sina byggare“.
Benji-Sales pratar i fråga om John Sweeney passerar Naughty Dog till Insomniac, resten av sanningen det Sony Santa Monica har inte bara God of War på gång, resten av Naughty Dog som har många lediga jobb för ett nytt projekt även resten av Sony San Diego som skulle arbeta med redan kända serier, på egna motorer.
Synd tenderar att det är en naturlig process för att kommer att bli går ner och mellan två generationer konsoler. Bör dessutom är det betydligt för att även har inträffade i hela, PlayStation Studios hela det finns en lång sikt ett tag och icke en lösning på Microsoft. Det finns en sak för att Christopher Dring, chefen titta på GamesIndustry, för att inte gå fel genom användning av tenderar att påpeka titta på analytikern. “På detta även har pågått hela det finns en ett tag för tillfället är. Sony-studior växer organiskt i riktning bort 2 generationer, vände B-lagen AAA-studior, under det att, AAA-studiorna grundade ett olika lagstiftning. Inom största instanser är Microsofts förvärv det finns en reaktion på på detta, för att inte däremot“.
Vad överväga du kan?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty + eleven =