Barcelona har varit den väsentligen den mest trafikerade tätorten inom Spanien 2020

Barcelona har varit den väsentligen den mest trafikerade tätorten inom 2020 ens antar trafikstockningarna minskade via 19 andel världen genom med anledning av pandemin.

Spanien är de som väsentligen den mest tilltäppta städerna Granada, Santa Cruz de som Tenerife, Valencia, Palma de som Mallorca, Santander samt Murcia.

På detta är i enlighet med den mest uppdaterade TomTom Traffic Listade-rapporten för att analyserade trafikstockningar inom 416 storstad inom 57 av länder som förra året.

Även när rankningen resten av världens väsentligen den mest trafikerade storstad även har förändrats väldigt bara lite i riktning bort 2019, är den viktigaste förändringen inom vilken utsträckning trängselnivåerna även har med anledning av den världen pandemin.

Resten av de som 416 städerna för att ingick inom rankningen registrerade 387 det finns en betydligt lägre – inom gemensam 21 andel – inom trafikstockningar samt det finns en anmärkningsvärd lägre resten av trafikstockningarna via 28 andel genom loppet av högtrafik.

Hur som helst märkte bilisterna inom Barcelona det finns en genomsnittlig scen på 22 andel – det finns en siffra för att erhölls hela genom är benägna att mäta den av ytterligare ett tag för att det finns en förare spenderar på är benägna att göra det finns en färd jämfört via samma identiska ett sätt inom flytande besökare.

Under det att, förare inom Barcelona fel inom gemensam 43 färre timmar bakom ratten varje år med anledning av rörlighetsbegränsningar orsakade resten av pandemin, beräknas att anse är benägna att fordonsanvändare inom tätorten ändå tillbringade 85 timmar fastna inom trafiken 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 5 =