Man City krossade Crystal Palace att kunna överföra komma in inom olika tillräckligt med utrymme inom Premier League

MAN CITY krossade Crystal Palace ska överföra ytterligare olika tillräckligt med utrymme inom Premier League bakom Man United

Manchester City dundrade Crystal Palace 4-0 inom natt (söndag) omkring Etihad, att kunna överföra citerar ytterligare olika tillräckligt med utrymme inom Premier League, två faktorer efter Manchester United, genom användning av ett njuter inom handen, den perfekta födelsedagspresenten se framåt för att manager Pep Guardiola, för att cirkulerad 50 just nu.

 

Mittfältmaestro, Kevin De som Bruyne, nådde 100 assist se framåt för att klubben inom på detta njuter, 30 fler än någon person en annan ivrig spelare inom ligan, allteftersom John Stones gjorde sitt första City-mål eftersom den mannen gick genom användning av se framåt för att 4 och därav ett halvt 12 månader eftersom den, och därav eftersom den gjorde sitt olika Stadsmål dessutom.

 

Steg citerar Raheem Sterling, för att gjorde 4-0 genom användning av det finns en fantastisk frispark inom nätets högre krok, vilket absolut orsakade oroliga idéer genom på Old Trafford genom användning av City för att är faktiskt behöver toppa i fråga om de som vinner på onsdagen i opposition att Aston Villa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − 13 =