New Horizons e Nintendo Switch försäljningen dominerar inom UK

0

[ad_1]

Animal Crossing: New Horizons av konstant tenderar att vara först inom Betyg vänta främja resten av online-spel inom veckan UK, inom på detta omständigheter vänta veckan inkluderad mellan 11 samt 17 januari 2021.
Även när sporten sjönk genom användning av 24% jämfört genom användning av tidigare veckas främja, lyckades att markera ändå tenderar att behålla den primära positionen inom rankningen, genom användning av det finns en höjden tio för att dessutom är extremt dragkraft Nintendo Switch.
Konsolen Nintendo dominerar dessutom inom UK, ett territorium som inte är det det exakta fientligt å andra sidan för att traditionellt för att inte representerar Kyoto-husets huvudfäste. Dessutom, Nintendo Switch lyckades dessutom erövra Albion: resten av de som tio titlar för att finns inom höjden tio resten av veckans bästsäljare är nästan 7 vänta Nintendo Switch, det är det det praktiskt taget varje liten sak.
Så låt oss undersöka Storbritanniens höjden tio uppdaterade ta sig an 17 januari 2021:

  1. Animal Crossing: New Horizons
  2. Mario Kart 8 Deluxe
  3. Just Dance 2021
  4. Grand Theft Auto 5
  5. Minecraft (Byte)
  6. FIFA 21
  7. Call of Duty: Black Ops Cold War
  8. Super Mario 3D All-Stars
  9. New Super Mario Bros U Deluxe
  10. Ring Fit Adventure
Observera tenderar att rankningen publicerad resten av GamesIndustry.biz hänvisar tillbaka till den insamlade kunskapen i fråga om detaljhandelssäljare därefter är på detta online-spel för att erbjuds inom fysiska kopior och på inga villkor digital. Ur denna synvinkel, för att den brittiska tidningen dessutom påpekar, “Nintendo Switch att markera bevisar räddare resten av fysiska säljare inom UK “, genom användning av det finns en allmän försäljningsökning på 27,4% jämfört genom användning av samma identiska period tidigare 12 månader, under det att, försäljningsökningen exakt på Nintendo Switch jämfört genom användning av tidigare 12 månader har varit att markera 120%.


[ad_2]

Leave a Reply