Hell is Others anländer vara uppmärksam på Steam inom Early Access

Yonder, utvecklingsstudion vänta Red Rope dessutom Strelka Games även har meddelat ankomsten Tidig nämner Nervositet resten av Helvetet är olika, det finns en action-vardagssimulator inom pixelkonst i form av ovanifrån dessutom det finns en stark filosofisk (titeln hänvisar redan vara uppmärksam på Jean-Paul Sartre), genom vilket huvudpersonen Adam Smithson tvingas upprepa samma identiska handlingar regelbundet, låst inom sin uthyrning i form av sin grammofon dessutom grödor. Att iaktta har fått det finns en liten en present, det finns en Magnolia-bonsai för att finns inom det finns en tidigare kruka, med ett syfte att förändra dess existens vänta hela tiden. Vi kommer spela att iaktta hela 2021, på ett datum för att men för att inte bestäms.
Hell is Other
Vi läser obligatoriska resten av sporten:
TITTA PÅ DINA SKULDER
Världen genom vilket på marknaden är fylld med förrädiska varelser. Dessa artiklar sig för att skuggor, patrullerar gathörn, korsningar dessutom butiksingångar. De nära att inget samvete, och använder inte en bara en oåterkallelig törst. Bör att iaktta värsta är de som olika, lika intelligenta för att dem är farliga, de kanske göra vad för att i ändå vänta något blod.

PVP
De som olika sig på samma identiska vägar för att du kan dessutom behöver ha samma identiska utfärdar för att du kan. Bör Century City är icke förmånlig nog vänta dem varje. Motbjudande besatt resten av blod, de som olika är redo att vara byte dessutom ett andra på ett tag rovdjur. De som försöker en alltför stor mängd ut för att du kan även när du icke behöver erkänna att iaktta. Måste du för att använda sig av hela dina expertis dessutom skärpa dina sinnen om du kan besegra dem.

BLODSPENGAR
Inom den mardrömvärld genom vilket Adam överlever, är blod för att inte {bara en} munstycke t vänta sin dyrbara Magnolia-bonsai dessutom hela olika grödor, och använder inte en det är vanligtvis grunden vänta ekonomin: inom banken är att iaktta sanningen är potentiellt för att ändra ut att iaktta i opposition att pengar.

TID ATT VÄXA
Garantera det dina kulplanter växer friska dessutom blomstrar, förvärva rätt mängd blod. Att iaktta finns massor av sorter inom Century City. Har varit dessutom en av många dem tillverkningen det finns en en annan kulkvalitet. Hela genom för att förbättra dina odlingstekniker kommer att få du kan stor tillfredsställelse. Bara ett tag, uthållighet dessutom engagemang utställning dig vad som kan vara potentiellt inom helvetet är olika.

BYGG HUSET Inom DIN NATTMÅL
Utöka Adams uthyrning dessutom skräddarsy skräddarsydd den i form av ny inredning dessutom nya till saker. Ett nytt delikatesser, kylskåp eller skåpen är redo att förvärva dig är benägna att känna dig för att hemma dessutom användas vänta ett antal ändamål. På staden närma sig köpmän du kommer att ha betydligt nytt är benägna att ger dig regelbundet. Vänta korrekt värdet förstås.

CENTURY CITY
Century City förändra sig var och en direkt du kan besöker den. Att iaktta försöker ut för att det finns en förbannad bosatt labyrint. Har varit försiktig för att det är du icke promenerar vilse. I fråga om du icke närma sig igen vara uppmärksam på säkerhetsvänlig tidsgräns förlorar du kan alla sakerna inom dina fickor.

Låt oss låt oss titta på bara några få för tillfället är en bild resten av Hell is Others:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 4 =