Cyberpunk 2077 ändå 3:e på Steam-rankingen, är att iaktta näst bästsäljande sporten

Cyberpunk 2077 behåller på PC såväl som behåller den 3:e positionen inom Betyg resten av steam: via Rust stadig överst såväl som Listade VR-satsen på olika tillräckligt med utrymme bekräftas titeln på CD Utmaning RED för att att iaktta näst bästsäljande sporten.
Jämfört via ranking förra veckan säkert utfärdar även har förändrats: Sea of ​​Thieves ta sig an instans gled mannen ta sig an tionde placera Grand Theft Auto V är Red Dead Redemption 2 de som växlade.
Efter alla sanningen det PC Cyberpunk 2077 fortsätter att vara en av de avgörande framgångsrika titlarna på plattformen Valve förvånar för att inte så en alltför stor mängd, ta hänsyn till är benägna att den erbjuda det finns en en alltför stor mängd större standarden än den för att finns på konsoler.
Steam, rankning i riktning bort 11 ta sig an 17 januari 2021

  1. Rost
  2. Ventilindex VR-kit
  3. Cyberpunk 2077
  4. Heroes of the Three Kingdoms 8
  5. Counter-Strike: En värld Offensive – Operation Broken Fang
  6. Fasmofobi
  7. Flotte
  8. Red Dead Redemption 2
  9. Grand Theft Auto V
  10. Sea of ​​Thieves


Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen + fifteen =