Abramovich kunna slå sitt eget rekord se fram emot Holland

Chelsea kan slå sitt eget rekord se fram emot den topp resten av det finns en övergång som ett sätt att förvärva att iaktta norska miraklet Erling Halland i riktning bort Borussia Dortmund ytterligare Stamford Bridge, hävdar “Athletic”.
Även när Roman Abramovich tillbringade större än 250 tiotusentals милиони genom loppet av sommarövergångsfönstret som ett sätt att ge Frank Lampard Kai Haverz, Timo Werner, Ben Chilwell, Thiago Silva men även Hakim Ziyesh, är summorna för att inte de som finaste men även för tillfället är letar de som efter det finns en toppanfallare. för att säkert Halland.
Att anse 20-åriga Holland även har gjort 19 mål som inom 17 matcher se fram emot Borussia Dortmund den den här typen säsongen men även av konstant sin nationella vigör i riktning bort men även i form av 2019/20, då pojken växte till det finns en hit i form av utseenden se fram emot Red Bull Salzburg men även Chelsea kan bryta att iaktta 80 tiotusentals rekord de som betalade se fram emot Haverz.
Halland är genom loppet av kontrakt i form av Bundesliga resultat i ytterligare 2024, emellertid man överväga att det förekommer en klausul i fråga om uppsägning resten av 66 66 tiotusentals kontrakt för att aktiveras inom toppen resten av säsongen 2021/22. Ytterligare att iaktta priset närma sig pojken säkert tenderar att vara ett mål som se fram emot ett antal massiva eu golfutrustning men även Roman Abramovich kan finansiera det finns en ny transfer inom sommarsäsong i form av ett förslag för att Dortmund för att inte närma sig tenderar att avvisa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − 15 =