Resident Evil Village har en gigantisk vampyrdam som redan gör galna fans

Resident Evil Village har ännu inte presenterats ordentligt men i de nya materialen som släpptes av Capcom amycket hög vampyr dam vilket verkar ha redan gjort göra fans galna, vilket gör det klart hur detta kan vara en av de mest älskade karaktärerna i det nya kapitlet.
Som vi har rapporterat i dessa dagar, Capcom har meddelat en utställning för nästa vecka tillägnad Resident Evil Village och under de senaste timmarna har några rykten dykt upp om vad vi kommer att se i händelse den 21 januari av en läckare, men inte tillräckligt med uppmärksamhet hade ägnats åt gigantisk vampyr kvinna, men detta har inte undkommit fansen.
Det är inte klart om han är en riktig chef, men redan hans tvetydigt utseende har släppt lös manien: det verkar helt klart att det är en ond karaktär, men samtidigt är den utrustad med stor charm och verkar också ha generösa dimensioner, även med tanke på bilden där den ligger nära andra karaktärer.
Idén med en vampyrdame enorm och busty, redo att fånga oss men kan praktiskt taget kliva på oss utan alltför mycket ansträngning, verkar det, har släppt lös galenskapen hos många användare som verkar att uppskatta den här saken med en något fetischistisk smak.
Som Polygon också påpekar, blir damen i fråga något av en trender Ämnen bland fansen av serien som väntar på Resident Evil Village och de som listas nedan är bara några exempel som har samlats på några timmar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two + 14 =