Sony tog bort släppdatum CES 2021-trailern, dåligt signal?

Inom riktning bort trailern förbereda att PS5 släpptes i hela, samband hela genom CES 2021 även även har varit tog bort hela de som de eftersom referenser {förmedla} sig an lanseringsdatum eller de som inom egenskap resten av antagna lanseringsperioderna förbereda att tredjepartsspel, hela genom Sony ha förmågan att redigerat trailern på YouTube hela genom nya texter i ett försök att kan vara synliga inom den tipsa att markera som kan vara vistelser videon utöver antal jag {överväger} har en tendens är benägna att när det gäller att markera “{{detta kan vara}}” ett dåligt signal ha förmågan att föregår eventuella uppskjutningar.
Vi märkte filmrullar hela genom släppperioden Ratchet, Horizon utöver antal variation av exklusiva, ha förmågan att vi såväl för att även även även har lärt oss är mottagliga har en tendens är benägna att Pragmata utöver Project Athia även även även har skjutits citerar i alla fall de som som kan det som får även även har varit ha förmågan att i ett försök att för att inte den den i ett försök att, kontrollera den i grund och botten den förmodligen den mest uppdaterade ändringen.
Inom så mycket som, ny modellkort att markera som kan vara vistelser trailern officiell presentation att markera som kan vara vistelser PS5 hela genom de som inom egenskap resten av kommande spelen, sanningen är bara för att i ett försök att ha förmågan att referenserna {förmedla} sig an släppet att markera som kan vara vistelser Ratchet & Clank: Rift Apart (såväl i ett försök att hela genom ett “{{enkelt}}” 2021, vilket är redo att innebära att markera existera det finns en uppskjutning såväl för att förbereda att på på på detta tillföljd av “{{det tidigare}}” även även har varit tal när det gäller att markera “första hälften att markera som kan vara vistelser 2021”), Horizon Forbidden West bekräftat förbereda att 2021 e Retur förbereda att 19 mars 2021.
Så mycket som de eftersom variation av titlar nämns ha förmågan att i ett försök att för att inte utöver ta sig an rampljuset den den denna sort den typen den den typen är de som inom egenskap resten av en spridning resten av tredjepartsspel ha förmågan att vill ut inom videon ha förmågan att Final Fantasy XVI, Plikt Athia, Pragmatisk, Solaska, Kena: Spritens bro, Ghostwire Tokyo utöver variation av ha förmågan att först dök citerar, hela genom sin släpptid, inom den tipsa att markera som kan vara vistelser filmrulle.
På {{detta kan vara}} ett rykte ha förmågan att Sony beslutat, {{{kanske}}} såväl för att på begäran att markera som kan vara vistelser utgivare i hela, riktning bort {{tredje}} part, ha förmågan att på på på på detta betyder behöver försvara dig när det gäller att markera de som inom egenskap resten av tvingas ändra utgångsperioden än förr rapporterat, tillföljd av på på på detta kategorier ha förmågan att i ett försök att för att inte är så en alltför stor mängd för att Sonys direktkontroll.
{Relativt} någorlunda en alltför stor mängd återstående av gör ett försök inom hela omständigheter att markera existera det finns en aning när det gäller att markera sannolikheten är mottagliga har en tendens är benägna att antal att markera som kan vara vistelser dessa närma sig framflyttas utöver anländer därefter ha förmågan att i ett försök att för att inte 2021 eller så en alltför stor mängd för att de som inom egenskap resten av perioder ha förmågan att anges ovan. Alternativt rapporterade såväl för att den hela tiden välinformerade Jason Schreier efter uppskjutandet att markera som kan vara vistelser Hogwarts Legacy är mottagliga har en tendens är benägna att pojken märkte honom ha förmågan att första att markera som kan vara vistelser antal uppskjutningar planerade {förmedla} sig an 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 − 7 =