PS5 är den näst bästsäljande konsolen inom Förenta staterna 2020, Nintendo Switch framgång av kontinuerligt

PS5 det fanns näst bästsäljande konsol inom Förenta staterna så mycket som 2020, angående det vi övertagande av hänsyn bära sig an de på angivet sätt totala intäkterna. Angående det vi ​​istället betraktar antalet de vi ces- tillhör den olika positionen PS4. Efter de på angivet sätt utmärkta slutresultatet i ett försök att uppnåtts i hela, UK, hela genom vilket sålde så det finns en betydligt mängd i ett försök att PS4, PS5, Xbox One såväl för att serie X | S kombinerat, Nintendo Switch bekräftas i ett försök att vinnare 2020 även i hela, Förenta staterna, både vad gäller sålda artiklar såväl för att samlingar.
Föreställningarna det som är kvar PlayStation 5 de på angivet sätt vill ha vara uppmärksam på det finns en betydligt mängd uppmärksamhet, bör efter vi anser har en tendens är benägna att att markera efterföljande generations konsol det som är kvar Sony lyckades nå antal steget på pallen det existera en lansering i ett försök att försvunnit i hela, toppen det som är kvar november. Hade PS5 drygt det existera en såväl det finns en halv månad tillgänglig för att det är klättra på rankingen såväl för att är benägna att skapa sig i ett försök att den näst bästsäljande konsolen i hela, Förenta staterna hela genom loppet resten av är benägna att iaktta 12 månader i ett försök att just även även har avslutats, såväl för att dess {välkända} frågan genom tillgänglighet. I ett försök att sagt Nintendo Switch resten av upprepat har en tendens är benägna att slipa spektakulära siffror: är benägna att iaktta även har varit den bästsäljande konsolen såväl som i hela, december 2020, dessutom insatserna hela genom loppet resten av året även har varit de på angivet sätt näst det stora du måste ha du har någonsin i hela, amerikansk traditionellt tidigare: bara för att i ett försök att Wii 2008 gjorde personen som att markera högre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − 14 =