Barça inom så mycket som, semifinalen mottagit, den spanska Fantastiskt Cup efter straffdramat genom användning av Sociedad

Barcelona gick vidare emellertid det existera en finalen inom så mycket som, den spanska spanska Fantastiskt Cup, inom ett gör ett försök tenderar att hålls speciellt inom så mycket som, finalen 4, efter tenderar att vilja slagit Real Sociedad 3: 2 på straff inom så mycket som, Cordoba, efter 120 min slutade matchen 1: 1. Inom finalen närma sig den katalanska tenderar att iaktta outsized är lutande har en tendens tenderar att spela verkar större inom så mycket som, duellen mellan Real Madrid utöver Athletic Bilbao, inom ett gör ett försök tenderar att står på på på detta datorprogramvara inom så mycket som, morgon. Barcelona tog ledningen efter är lutande har en tendens tenderar att Antoine Griezmann upptäckta Frankie de som som ett resultat av Jong fin inom så mycket som, den 39: e minuten, i alla fall Sociedad kvitterade förtidig inom så mycket som, variation av halvlek inuti riktning bort {det existera en} straff så en alltför stor mängd för att så mycket som hela genom Mikel Ojarzabal efter ett njuter övriga De som inom egenskap resten av Jong. På förlängningen hade Sociedad verkar större chanser utöver det existera en omedelbart de såsom träffade hindret, förr inom tiden har en tendens tenderar att straffarna, jag jag jag skulle inte för att inte med tanke på för att inte Marken Ter Stegen försvara två straffar och extra har en tendens tenderar att börja dela dela med, vilket även även har varit nödvändig musik oss kolla in leder till emot segern.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 + 1 =