Araujo: Ter Stegen drar tillbaka ändå var som helst!

Ronald Araujo förklarade bäst den tyska målvakten Marc-Andre Ter Stegen inom gårdagens semifinal inom den spanska Fantastiskt Cup, under vilket mannen hade sex avgörande räddningar se framåt för att Barcelona på straff i ett försök att slå Real Sociedad inom Cordoba: “Mannen drar tillbaka ändå var som helst!”.
Efter vackra 120 min inom matchen hände straffarna, dessutom tyskaren hade varit sin helhelt {enkelt} fantastisk – mannen försvarade Bautista dessutom Ojarzabals skott tidigare än Villian Jose slog komma in stolpen.
Ter Stegen, för att anlände ännu en Barcelona 2014, dessutom efter ganska mycket av “spänningar” tecknade det finns en förlängning resten av sitt kontrakt genom användning av klubben resultat i ännu en 2025, säger att det inte är det trevligt är benägna att vara i synnerhet nöjd med hans prestationer.
“Vi är de inom Barcelona i ett försök att vinna matcher för att denna”, uttalas tyskaren efter matchen.
Tränaren Ronald Koeman hade varit för att inte så blygsam är benägna att berömma målvakten.
“Genom loppet av så mycket som matchen hade mannen avgörande skydd se framåt för att laget, dessutom mannen hade varit sin helhelt {enkelt} fantastisk. Att anse hade varit för att inte jämnt är benägna att spela 120 min resten av det finns en sådan match genom denna del resten av säsongen. När som helst du startar ännu en det finns en straffserie vill du vänd, men dessutom det finns en mycket väl målvakt. “Vi hade varje.”

Barça inom finalen inom den spanska Fantastiskt Cup efter straffdramat genom användning av Sociedad

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × one =