617 jorddagar 1 200 ljusår med ursprung i hemmahörande i vår planet välkommen ta sig an nya “Fantastiskt Earth”

Ett forskar arbetskraft även har {titta} inom teleskopet även för att hitta säker det finns en ny “Fantastiskt earth”. I fråga om ni förlita sig på tenderar att övertagande er dit övertagande att markera ca 1200 ljusår bort (1 ljusår motsvarar ca 9 461 miljarder km). Ett 12 månader på planeten motsvarar cirka 617 jorddagar.

Forskare vid University of Canterbury, Nya Zeeland, upptäckte Kepler-62f via egenskaper för att liknar jordens egenskaper. I rad med studenterna är Kepler-62f dimensionen mellan jordens även Neptunus mätning.

Så lära sig att upptäckte studenterna Kepler-62f “Fantastiskt Earth” hela genom gravitationsmikrolenseringsteknik blandningen resten av teleskop även planetens tyngdkraft centrala stjärnan inom planetsystem mild med ursprung i hemmahörande i det finns en mycket mer avlägsen stjärna. I ett försök att mäta distorsionen så krävs att markera användas ett antal teleskop inom antal segment resten av världen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 + nineteen =