Skyldigheter: Ett antal nya Apple-produkter på ett sätt

Oavsett hålla det upp djup virusutbrottet även har Apple vänta avsikt att släppa både ny hård- och lätthet mjukvara genom loppet av 2020.

I rad med Bloomberg även har Apple vänta avsikt att släppa ett antal nya de vi ces- de som kommande månaderna, på detta oavsett kaoset för att uppstått inom samband via coronavirusets spridning hela i fråga om på jorden.

Bland annat påstås nya mode- resten av Iphone, Ipad, Apple Watch, Apple TV, Homepod, Macbook Professionell och lätthet Imac vara genom loppet av förbättring. Vad gäller Iphone påstås massor av arbetarna ha fått lov att bära via sig prototyper fastigheter, på detta så att de som ska ha förmågan att testas genom loppet av verkliga förhållanden.

Även händelsen resten av nya operativsystem för att IOS 14 och lätthet Watch OS 7 påstås fortgå ungefär inom det konventionella takt. I ett försök att utvecklarna ska ha förmågan att prata via o ne en annan används tillsammans med Apples personlig tjänster för att Facetime även datorprogramvara för att Slack och lätthet Jabber.

Av den anledningen som tidigare även har Apple låtit meddela att årets upplaga resten av WWDC närma sig att anordnas genom webback-, via olika fras har fått hålla det upp inga fysiska konferenser vänta byggare den närmsta tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *