Super League nämnde är benägna att de som av konstant genom användning av projektet ej engelska

0

De som sex kvarvarande klubbarna fotboll Superleague nämnde genom loppet av natten är benägna att att iaktta jag skulle inte hålla fast vid det genom användning av den planerade organisationen från tävlingar vänta rik lagstiftning, effektivitetsklänning vänta sex engelska klubbar.

– Oavsett tillkännagivandet i fråga om avgångar ifrån engelska klubbar, för att de som tvingades göra genom loppet av ansträngning, är vi övertygade i fråga om är benägna att vårt alternativ är i sin helhet inom linje genom användning av EU: s lagar men även normer, vilket bekräftades nuförtiden från ett domstolsbeslut (inom Madrid) för att Super League – att iaktta specificerad av ett gemensamt ordställe ifrån Real Madrid, Atletico, Barcelona, ​​Juventus, Milan men även Inter, rapporterar Hina.
– Ta hänsyn till detta situationen närma sig vi är benägna att att tänka på de som lämpligaste stegen som ett sätt att ombygga vårt forskningsprojekt, hela tiden göra en ersättning för att leverera följare allra bästa upplevelse men även betona solidaritetsbetalningar ytterligare så mycket som fotbollssamhället – tillade de som inom ett pressmeddelande.
På tisdagskvällen meddelade de som engelska klubbarna Manchester City, Manchester United, Arsenal, Liverpool, Tottenham men även Chelsea sitt utträde ur Super League, ett forskningsprojekt för att offentliggjordes på söndag. Tolv rik eu klubbar infört inrättandet från det finns en egen liga genom användning av 20 klubbar “för att jag skulle inte börja dela så förtidig för att potentiellt”.
Tillkännagivandet väckte motstånd ifrån de som eu men även världens paraplyorganisationer UEFA men även FIFA. UEFA introducerade eftersom den ett nytt Champions League-format ifrån 2024 för att jag skulle inte gå hand inom hand genom användning av rikare klubbar, bör som inte är det så radikalt för att Super League.
– European Super League är nöjd i fråga om är benägna att detta “den etablerade ordningen” inom europeisk fotbollsfolks bör bli annorlunda. Vi rekommenderar det finns en ny europeisk tävling som ett resultat av att iaktta nuvarande systemet för att inte fungerar – sade Super League, vars president är Florentino Perez, chefen vänta Real Madrid.
– Målet genom användning av vårt alternativ är som tillåter idrott utvecklas på en metod för att genererar inkomstfamiljer men även stabilitet vänta så mycket som fotbollspyramiden, men även därför serva ytterligare är benägna att övervinna de som finansiell problem för att så mycket som fotbollssamhället står hantera tack vare koronaviruspandemin. De kanske dessutom för att hitta solidaritetsbetalningar, väsentligt större, ytterligare hela konkarongen fotbollsdeltagare – att iaktta står inom tillkännagivandet.
Meddelandet gjordes efter ett videokonferensmöte mellan de som sex kvarvarande klubbarna men även efter de som engelska klubbarnas en blick.

[ad_2]

Leave a Reply