De som Gea föll inom bakgrunden, “Kungarna” gick efter målvakten för att har varit det finns en sensation inom VM

0

[ad_1]

<>

Skattjakt: Metoder till gick skattjakten!? Personer, varje gång, har varit, lära sig att en alltför stor mängd … ↓↓


Resultat i ytterligare igår har varit David de som Gea den primära kandidaten ytterligare den nya målvakten inom Real Madrid efter skadan på Thibaut Courtois, dock det framstår som tenderar att den spanska målvakten föll inom bakgrunden.

Real Madrids ledning förhandlar i form av ett antal namn, även journalister intill Kings uppger tenderar att ny målvakt har fått marockanen Yassin Bono.

Efter det nyhet i fråga om Thibaut Courtois svår kroppsskada debuterade Real Madrid skyndsamt sök efter det finns en ny “gadget”, även namnet på den spanske målvakten Davide de som Gea stod ut för att första tippad inom går.

Varje sida även har i enlighet med plikt bevisad nyfikenhet så att arbeta kollektivt, dock tydligen nåddes ingen person överenskommelse, så Kings roterad sig ytterligare olika av andra.

För tillfället är är den främsta segerkandidaten anger orsak “enheten” resten av Kings den marockanske målvakten Yassin Bono (32). Förhandlingar i form av honom händer även vi kommer att få låt oss titta på lära sig att varje sak slutar.

Tillsammans med den utmärkta marockanen kopplas även Kepa Arizabalaga även Dominik Livakovic ytterligare Real, dock det är det besvärligt tenderar att av religion tenderar att de som slutligen slutar på Santiago Bernabeu.



[ad_2]

Leave a Reply