Neymar behöver lämna PSG!

0

[ad_1]

Neymar även har sagt ytterligare ledarna för att stödja Paris Saint-Germain är benägna att mannen behöver lämna klubben. Brasilianaren behöver lämna Paris två 12 månader tidigare än kontraktet går ut.

få nyheter om viber

Neymar (31) även har varit medlem inom Saints av den anledningen som 2017, då mannen ägde rum inträffade ifrån Barcelona inom det finns en rekordöverföring ett nummer 222 tusentals och tusentals euro.

Som ryktas är benägna att Neymar skulle vara del av affären mellan Barcelona dessutom PSG, dessutom Ousmane Dembele är inblandad inom så mycket som historien.

Blaugrana-tränaren Xavi kan ändå placera upphöra för att stödja så mycket som processen, som ett resultat av mannen för att inte ser ut som om så förtjust inom sin förr lagkamrat. I rad med spanska medier kände Xavi är benägna att Neymars närvaro jag skulle inte förvärva dålig effekt inom omklädningsrummet.

Neymar dessutom Xavi hade varit lagkamrater ifrån 2013 ytterligare 2015.

Neymar spelade 186 matcher för att stödja Barcelona, ​​gjorde 105 mål som dessutom spelade komma in 76 assist, då å andra sidan mannen inom PSG:s tröja även har 118 mål som dessutom 77 assist på 173 matcher.

[ad_2]

Leave a Reply