Baldur’s Gate 3 rekord för att stödja samtidiga utövare på Steam

0

[ad_1]

Stor framgång för att stödja Baldur’s Gate 3: rollspelet varumärket Larian Studios registrerade sig det praktiskt taget det finns en halv miljon samtidiga utövare på Steam på lanseringsdagen.

För att rapporterats i fråga om SteamDB, har varit toppen resten av spelarna lika genom användning av 472 136 hela 23:00 igår, italiensk ett tag. Inom ett par timmar sätt har varit åt samt genom användning av den näst väsentligen den mest spelade titeln på Steambakom bara Counter-Strike: En värld Offensive, lyckas överträffa även Dota 2. Varje gång denna nyhet skrivs är Baldur’s Gate 3 ändå på pallens lägsta trappstegbakom Valves två tv-spel för att stödja ett antal utövare.

I ett försök att ge ett par måttstockar för att stödja i jämförelse räcker sätt tenderar att förverkliga tenderar att det före detta rekordet för att stödja samtidiga aktiva kunders på Baldur’s Gate 3 går igen åt lanseringsdagen inom Early Access, den 1 oktober 2020, samt har varit lika genom användning av 73 980 utövare. Det föregående tv-spelet med ursprung i Larian Studios, Divinity: Unika Sin II, hade det spelat in det finns en höjden på 93 701 aktiva samtidiga utövare. Framgången genom användning av Baldur’s Gate 3 stannar ändå för att inte bara för att på Steam: den mest uppdaterade insatsen med ursprung i den belgiska studion även har dessutom segrat på Twitch genom användning av det finns en höjden tittarsiffra på 481 973förvandlas till till saker för att stödja den väsentligen den mest följda streamingkategorin på plattformen inom en hel del timmar, åt samt genom användning av överträffa “Bara för att chatta”.

baldur's gate 3 ånga



[ad_2]

Leave a Reply