TMNT: The Last Ronin närma sig tenderar att förändras till saker med hjälp av ett action-RPG

0

[ad_1]

Som finns ett nytt Teenage Mutant Ninja Turtles-spel genom tillväxt, å andra sidan det kommer skilja sig en alltför stor mängd ifrån dom som släppts fram till denna punkt: det är det i själva verket fakta det finns en videospelsanpassning resten av Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronindet finns en grafisk roman via 5 nummer publicerad inom toppen resten av 2020.

Doug Rosen, chef med hjälp av online-spel men även stigande media på Paramount En värld, rörelsen för att stolt äger rättigheterna åt Teenage Mutant Ninja Turtles, gav det nyhet. Inom det finns en intervju beviljad åt anteckningsböckerna resten av Polygonförklarade Rosen tenderar att videospelet skulle vara det finns en action-RPG via tredjepersonsvy inspirerad resten av den 2 mest uppdaterade God of Warnärma sig den dessutom ha förmågan att bestäm via en alltför stor mängd mogna teman.

The Last Ronin det i själva verket fakta historien i fråga om det finns en den som ninjasköldpadda, den slutlig överlevande resten av de som 4 ursprungliga. Historien utspelar sig inom New York, inom det finns en av olika framtid under vilket kommunen kontrolleras resten av Oroku Hiroto, brorson åt Shredder i kontroll av de som olika sköldpaddornas dö men även mästare Splinter. Mannen motarbetas resten av det finns en den som hämnare klädd inom svart, den överlevande ninjasköldpaddan, vars identificat ion vi favor att hålla sig ett mysterium med ett syfte att hålla sig borta från spoilers. Denna sköldpadda även har bemästrat de som olika brödernas kampstilar.

I ämnet av själva tv-spelet önskade att Doug Rosen för att inte exponera vilken studio för att knegar via projektet, å andra sidan specificerade sätt det kommer dröja ett antal 12 månader tidigare än så mycket som sporten är redo att poppar ut på hyllan ett antal affärer. Vi är de ändå väldigt intresserade av på tenderar att ta reda på extra men även hoppas tenderar att som ett minimum sätt officiella tillkännagivandet för att inte är med hjälp av ett borta.

[ad_2]

Leave a Reply