Sense Record: Mutant Invasion är live

0

[ad_1]

Ens antar man för att inte övertygat på lanseringen, vilket sätt utställning vår recension, Sense Record fortsatte att erbjuda typ av intensiva livstecken. Den mest uppdaterade är daterad 2023, sätt behöver vi säger att inom samband i form av publiceringen resten av uppdateringen Mutant invasion. Uppdateringen integrerade för att inte bara för att de som ändrade offentliga händelserna inom sporten, utan ut en startade dessutom säsong 12 men även lade mot ett antal reformeringar resten av den dagliga verksamheten. Denna sort är trailern för att stödja Invasion:

Under finns det finns en extra detaljerad översikt genom vad som kan vara nytt inom Appalachia i form av uppdateringen:

Offentliga evenemang ändrade: mutationer är bisarra evolutionära för att gör fiender mycket mer dödliga. Överst på åtminstone timme närma sig sätt tenderar att det har varit det ett Event. Det finns en ikon närma sig att peka för tenderar att den offentliga händelsen är avstängd, medans normala offentliga tillfällen närma sig tenderar att verkar genom det som är kvar av timmen. Dämpade offentliga evenemang innehåller förhållanden för att t.ex Aktivt kamouflage (fiender är osynliga till de som attackeras), Flyktig (fiender exploderar på sin) e Buffert läderbaserat (Sår för att tillfogas fiender visar igen mot spelaren.) Förbättrar utmaningsnivån för att stödja offentliga evenemang, så tenderar att överleva även har sina fördelarna med. Hela genom tenderar att slutföra Events närma sig ivrig spelare tenderar att inkomster byte för att innehåller, legendariska till saker, statsobligationer eller mot men även i form av ett Mutato-paket för att rymmer ett par ovanliga till saker.

Reformeringar för att stödja den dagliga verksamheten: dSamtutomjordingar hemmahörande i galaxens bort från segment även har tagit sig mot den dagliga verksamheten; Ivrig spelare kan till och med för att gå tre nya områden.

Säsong 12 börjar till: Inom den nya säsongen resten av Sense Record närma sig ivrig spelare tenderar att gå i form av inom det finns en äventyrlig jägare för att behöver spåra citerar sätt dödligaste bytet. På detta närma sig att acceptera honom tenderar att inkomster BETYG med ett syfte att gå citerar inom scen men även låsa citerar nya belöningar, varje liten sak hemmahörande i förbrukningsvaror mot utländska pengar men även till saker.

Hände glöm inte att Sense Record kan vara hittade på PC genom 2023 Spotify kan lyssans på PS4 men även Xbox One.

[ad_2]

Leave a Reply