Hogwarts recension erbjuder sätt 1/10, kontrovers börjar till

0

[ad_1]

Sätt väcker ganska mycket diskussion recension Resten av Hogwarts arv publicerad resten av Wired, för att belönade sporten i form av röst i form av 1/10. Skriven resten av Jaina Grey, det finns en transkvinna, berättar artikeln i fråga om hennes den frustration, för att ett massivt fan resten av Harry Potter att tillägga hennes värld, i form av vad JK Rowling bekräftade sig vara att tillägga hennes anti-trans ställningstaganden, för att hon föreställa tenderar att de som bröt magin inom vad mannen informerade.

Tillsammans med sätt uppenbara politisk höra sig förartikeln, skriven på ett avgjort hjärtligt att tillägga modigt tillvägagångssätt, kommunicera dessutom i fråga om sporten att tillägga att det finns det finns en fanservicerätt i form av det finns en tvivelaktig historiskt förflutet, utöver tenderar att den utspelar sig inom det finns en värld för att, ta reda på hur man effektivt rekonstruerad än, framstår för att det finns en livlös scenografi inom vilka karaktärerna de som för att inte även har betydligt tenderar att vi säger att att tillägga genom vilket sätt för att pågår är utformat alldeles okomplicerat att kunna behaga följare resten av filmsagan.

I själva verket undgår för att inte verkets polemiska en personlighet att tillägga dess vilja tenderar att förmedla nämner ett inget speciellt hjärtligt bekymmer hemmahörande i samhället. HBTQ+-gemenskap. I själva verket närma sig det finns en den som ganska mycket negativ röst för att inte för att manövrera för framgången för att sporten uppnår det finns en tum, typ visar antalet samtidiga spelare på Steamå andra sidan det är det i alla fall vettigt inom förhållande åt sätt mål som den satt nämner och eftersom den uppnår absolut ut, särskilt det som får av oldsters att tala för med avseende på gång.

Artikeln Det finns ingen magi i Hogwarts

[ad_2]

Leave a Reply