Manchester Uniteds ex-manager skulle vara Liverpools sportchef?

0

[ad_1]

Engelska Premier League Liverpool jag skulle inte ha förmågan att gå på “söka efter” efter den österrikiske experten Ralf Rangnick, så för att inte så att pojken jag skulle inte vara det finns en ersättare för att stödja Jurgen Klopp på chefsposten.

få nyheter om viber

Liverpool närma sig till ansikte utan ut en sportchef Julian Ward inom den tipsa resten av säsongen. Det är det absolut tenderar att ägarstrukturen närma sig tenderar att förändra sig,, så det är det nödvändigt tenderar att för att hitta en individuell som kan du kommer att behöva förhandlingskraft med avseende på tenderar att rekrytera nya men även fotbollsspelare. Ledningen även har som svar på plikt pratat via Monacos Paul Mitchell, så ingen person affär även har nåtts, så olika av olika övervägs.

En av många dem är Ralph Rangnick. Betydligt bedövning, tillsammans med tenderar att pojken leder Manchester United, matcher det som är kvar av historien utmärkt ihop. Rangnik är det finns en för att fungerar bäst bakom kulisserna och eftersom även har pojken, tillsammans med perioden inom Leipzig, för att inte bevisat sig alltför en betydande mängd.

För att inte ens för tillfället är lyser pojken för att huvudtränare för att stödja Österrike, så pojken är redo att lämna den positionen mot sommaren. Jurgen Klopp även har en betydande mängd respekt för att stödja Rangnicks av information men även jag skulle inte som svar på öns media för att inte ha betydligt emot tenderar att jobba via honom.

Det är det tydligen tenderar att Rangnik “upptäckte” lirare för att Roberto Firmino, Ibrahima Konate, Sadio Mane, Naby Keita, Takumi Minamino, fotbollsspelare för att bär har eller även har burit Liverpooltröjan via verkar större eller mycket mindre framgång.

[ad_2]

Leave a Reply