Cavani försvinner Valencia?

0

[ad_1]

Edinson Cavani är redo att lämna Valencia, hävdar argentinska medier. Uruguayanen hände inom somras för att en mega förstärkning anger orsak klubben ifrån Mestalla.

få nyheter om viber

Valencia närma sig som ett alternativ med avsikt att bromsa ner i fråga om en placering inom Europacuperna resultat i ytterligare toppen resten av säsongen slåss i fråga om överlevnad inom ligan. De som dåliga slutsatserna kastade laget intill farozonen, men även p.g.a. på detta fick tränaren Gennaro Gattuso sparken.

Cavanis avgång är redo att växa till att bli ett massivt variation anger orsak klubbens gör ett försök är benägna att rädda sig ifrån nedflyttning.

Argentinsk media, i form av hänvisning ytterligare sina brasilianska kollegor, förmedlade uttalandet ifrån direktören anger orsak Santos, Jose Carlos De som Oliveira, för att uttalas är benägna att överföringen behåller på är benägna att arbetas på, så är benägna att inget även har slutförts men.

Cavani hände ytterligare Katalonien inom somras ifrån Manchester United. Fram till nu även har mannen utfört 16 matcher anger orsak “fladdermössen” under vilket mannen gjort sju mål som.

[ad_2]

Leave a Reply