Mitrašinović: Varför för att inte slå BiH inom Sarajevo?

0

[ad_1]

Kaptenen med hjälp av damlaget inom basket, Angelika Mitrašinović, är via inom landslaget gång, dessutom närma sig att styra våra största basketspelare inom sätt 3:e dessutom slutlig FIBAs kval “fönstret” ytterligare EuroBasket 2023, som kan är benägna att spelas inom Israel, d.v.s. Slovenien.

få nyheter om viber

Basketspelaren hemmahörande i Montana betonar återigen det finns en vital punkt för att på detta val av för att inte är redo att hålla sig borta från, och det är det den ofullständiga spellistan.

“Den slutlig cykeln inom kvalet ytterligare EM 2023, de brukar gamla smärtorna kvarstår. Dessutom vi mötte den den här typen cykeln ofullständig, dess värre hade vi icke, dessutom vi skulle inte ha turen är benägna att samla med hjälp av kvalificeringen, dessutom inom det finns en komplett sammansättning med avsikt att försök att vinna inom dessa två mest uppdaterade matcher”, konstaterar vår största basketspelare på på detta. andra.

Oavsett frånvaron resten av ett antal avgörande lirare, inom förgrunden, Merit Hempe, är Mitrašinović på ett optimistiskt sinnelag gå igenom matchen via BiH-uttagningen inom Sarajevo.

“Vad är den här typen, det är det citerar ytterligare oss för att slutföra denna kvalificeringscykel på absolut bästa betyder, så varför för att inte via det finns en seger?” Vi försöker möjligheten inom duellen via Bosnien dessutom Hercegovina, för att ytterligare distinktion hemmahörande i sätt första “fönstret” är försvagat dessutom föryngrat. Dock vi kommer att få för att inte underskatta dem. Ett antal spelarna för att vunnit EM fortsätter att vara den här typen, dessutom kvaliteten på sätt bosniska landslaget är definitivt välkänd med hjälp av oss. Jag räkna med på ett duktig game dessutom ett optimistisk konsekvens”, säger ledaren med hjälp av damlaget inom basket.

Matchen mellan damernas basketlag inom Bosnien dessutom Hercegovina dessutom Makedonien spelas inom morgon natt klockan 20, inom “Sabit Hadzic”-hallen inom Sarajevo.

[ad_2]

Leave a Reply