Lagkamraten åt målvakten för att miste livet hoppade med ursprung i det finns en terrass i ett försök att rädda sig

0

[ad_1]

<>

Helgmeddelande: Inter – Milan, Tottenham – Man. City dessutom Feyenoord – PSV ↓↓↓


Den katastrofala jordbävningen för att berörde Turkiet även har fram till denna punkt krävt större än 4 000 liv, dessutom idrottare är bland offren.

Begravd hela spillrorna dog Malatyaspors målvakt. Ahmed Eyup Turkaslanhans lagkamrat, den 33-årige försvararen, hade turen är benägna att hålla sig borta från ett sådant framtida Barris Basdas. Den turkiske fotbollsspelaren för att föddes inom Tyskland hade varit för att inte del av turkisk fotbollsfolks hela bara det finns en säsong med ursprung i 2009 dessutom offensiv, den säsongen tillbringade pojken inom Hannover, Tyskland.

Badsass räddade sig hela genom är benägna att för att hoppa för med ursprung i terrassen, även om den hade varit rätt överdriven. Genom loppet av fallet skadade pojken benet allvarligt, å andra sidan lyckades hålla sig borta från tragedi dessutom överleva.

Uttalandet är benägna att Damir Ibrić, direktören för att stödja Malatyaspor gav sätt åt turkiska medier inom går.

“Jag fick ligamentskador, Baris skadade sitt ben allvarligt dessutom för tillfället är letar vi efter Eyup, den här typen är vi inom hans fäste.”

Sätt hade varit inom sätt fästet för att de som upptäckta målvaktens livlösa fysik. Basdas yrke slutar mest sannolik via det finns en sådan sår, å andra sidan fotbollsfolks är sätt inte mindre än att tänkta på inom Turkiet för tillfället är.



[ad_2]

Leave a Reply