Digimon Survive, släppdatum meddelat inom det föregående numret resten av V-Jump –

0

[ad_1]

Digimon överleva till slut även har det finns en dejt slutresultat formellt, meddelat på områdena resten av den huvudspråket i Japan tidningen V-Jump: sporten närma sig tenderar att det har varit det av tillgängligt med ursprung i dessutom genom användning av den 28 juli inom Japan dessutom, antar vi, även inom övriga av världen.

Uppskjuten förra året till 2022, Digimon Survive är den nya tie-in tillägnad Digimonkännetecknad resten av det finns en upplevelse för att definieras resten av utvecklarnas “survival simulation RPG”.

under vilket historiskt förflutet of the game närma sig att informera om historien i fråga om det finns en grupp pojkar för att projiceras komma in inom det finns en mystisk parallell värld, dessutom bara genom användning av assistans av deras Digimon närma sig de som ha förmågan att övervinna de som en mängd fallgroparna på denna tillräckligt med utrymme.

Huvudpersonen inom Digimon Survive skulle vara Takuya Momotsuka, för att inom sällskap genom användning av Agumon närma sig ha förmågan att interagera på antal betyder genom användning av scenariot de brukar olika karaktärerna med ett syfte att avgöra händelseförloppet.

Testa komma in vår förhandstitt genom användning av allt vi vet om Digimon Survive med hjälp av extra huvudpunkterna.

[ad_2]

Leave a Reply