Rafinha “lyfte” Barca genom Sevilla, är faktiskt har dem 8 poängs vinst!

0

Barcelona behåller sakta på tenderar att förändras till huvudfavoriterna åt den spanska La Liga-titeln efter tenderar att de som utnyttjat dagens Real Madrid-runda att tillägga det finns en 1-0-förlust på Mallorca i ett försök att segra åt det finns en övertygande 3-0-seger genom Sevilla i ett försök att gå åtta den bästa poängen… tidigare att hårda rivaler kl. toppen resten av tabellen.

få nyheter om viber

Matchen på Nou Camp startade för att inte bravo med hjälp av Xavi Hernandez, varje gång Sergio Busquets efter bara för att åtta minuters spelet fick lämna matchen p.g.a. sår. Sevilla, i form av det finns en segerserie på två matcher genom Jorge Sampaolis ledning, hade varit lika motståndare inom första halvlek, tidigare än de som kollapsade genom de som olika 45 minuterna.

Veteranen Jordi Alba lyckades inom den 58:e minuten slå Bono i form av ett tilltalande skott, att tillägga då hände Rafinha komma in på scenen. Brasilianaren assisterade Gavi först inom den 70:e minuten, i ett försök att göra 3:0 9 min efteråt.

Inom att tillägga i form av segern även har Barca 53 den bästa poängen… på första tillräckligt med utrymme inom tabellen, tidigare att Madrid i form av 45, samtidigt Real Sociedad ligger trea i form av 39 den bästa poängen…. Sevilla ligger vistelser på 16:e tillräckligt med utrymme i form av 21 den bästa poängen…, två genom nedflyttningsstrecket.