1, för att stödja ett berömmelse –

0

[ad_1]

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 närma sig tenderar att innefatta ett förnyat stridssystem, för att gör tenderar att kommer du att kunna för att använda sig av spade via det finns en 1:1 noggrannhetsläpper lös förödande enhandsattacker.

De som berömmelse närma sig hemmahörande i läckaren Tiffany Treadmores nya konto, för att bör ha hört som hemmahörande i sin egen konsument. Såväl som talade camgirl för att stödja ett antal dagar eftersom den i fråga om det finns en kommande tillkännagivande för Nintendo Switch Pro.

Inom The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 “närma sig som tenderar att det har varit det ett utmärkande 1:1 svärdsvingsystem som kan tenderar att för att använda sig av ett nytt “pinnekänsligt” vinkelsystem”, skrev Tiffany inom sitt mest uppdaterade Twitter-inlägg.

“På detta närma sig tenderar att möjliggöra avancerat hantering resten av vapnet att tillägga chansen tenderar att utöva speciella angrepp även via enkom hand”, står som inom inlägget. “Vad som är faktiskt betyder.”

På som den här typen laget är nyfikenheten faktiskt stor. Vad närma sig dessa information tenderar att innebära för att stödja som nya kapitlet inom Nintendo-serien? Närma sig ryktbarheten tenderar att bekräftas? Vi kommer att få låt oss titta på.

[ad_2]

Leave a Reply