Vettel ber F1-förare tenderar att göra uppåt emot FIA: Ha modig!

0

[ad_1]

Den pensionerade fyrfaldige F1-mästaren Sebastian Vettel även har rådde förare tenderar att göra uppåt emot nya FIA-regler för att jag skulle inte kräva tenderar att de som kommer att få tillåta att prata i fråga om politiska poäng.

få nyheter om viber

FIA även har den den här typen säsongen, inom ett gör ett försök tenderar att bevara politiken av utomhus spelet, gjort det finns en rad begränsa resten av tal via politiskt eller religiöst innehåll material, dessutom Vettel, för att hela den på ett tag delen resten av sin yrke blev det finns en aktivist anger orsak miljön , HBT-rättigheter dessutom rasjämlikhet, säger tenderar att förare bör vara aktiva. .

“Som den här typen är riktiga nonsens. I fråga om jag brukade vara inom Metod 1 jag skulle inte sätt växa till att bli bekymmer. Det är det hela tiden viktigt vad svårigheten är dessutom vad det som talas eller diskuteras om är, dock jag föreställa tenderar att förarna bör höja sina röster är faktiskt. Jag är ej engagerad inom spelet lång sikt, så jag har kunskap eller färdighet i tala fritt, dock jag vill ha mina tillförene kollegor hjärtats till ansikte bakom sina åsikter dessutom uttrycka dem tydligt, säger Vettel inom det finns en intervju via “Auto En bild”.

F1-säsongen börjar till via vintertester den 23 februari, tidigare än Bahrain GP-loppet den 5 mars.

[ad_2]

Leave a Reply