Napoli av kontinuerligt i form av “marschen” kontra Scudetto, för tillfället är har dom +16 tidigare att Inter!

0

[ad_1]

Napoli tog och extra ett steg kontra sin första Scudetto hemmahörande i Diego Maradona-eran efter är benägna att de som samlats inom olika halvlek med hjälp av det finns en övertygande 3-0-seger borta kontra Spezia med avsikt att överföra i hela, 16 den bästa poängen… hemmahörande i andraplacerade Inter hantera deras stadsderby kontra Milan.

få nyheter om viber

“Partenopei” tog ledningen till att börja med resten av olika halvlek, när som helst Hvica Kvaratshelija hade varit träffsäker hemmahörande i straffpunkten, efter du kommer att behöva missat ett antal chanser inom första halvlek. Den makedonske representanten Elif Elmas hade varit för att inte det finns en starter den den här typen gången, samt tränaren Luciano Spalletti gav honom en möjlighet som är att återvända komma in inom matchen som ersättare med hjälp av Piotr Zielinski inom den 63:e minuten.

Bara för att sex min efteråt sköt Victor Osimen ytterligare 0:2, för att det är inom den 73:e minuten gjorde den nigerianske anfallaren sitt olika mål som med avsikt att verifiera segern.