GameStop ser ut avbryta förbeställningarna

0

Intellivision god vän av kontinuerligt är benägna att vara ett massivt mysterium, göra en ersättning för är benägna att som inte för länge sedan även har dykt nämner som dessutom GameStop avbryter förbeställningar gå med den nya konsolen inspirerad resten av som dagen innan idag, som ett minimum förlitar sig på ett antal vittnesmål med ursprung i kunders inom Förenta staterna.

För att rapporterats resten av VGC även har antal kunders fått e-postmeddelanden med ursprung i GameStop, genom vilket de som meddelas är benägna att reservationen med hjälp av Intellivision Amico även har avbrutits.

Intellivision god vän

På detta, tydligen, som ett resultat av samma identiska distributör jag skulle inte ha avbrutit mycket av de som förväntade leveranserna, vilket inom praktiken ogiltigförklarar så mycket som köpproceduren på enheterna.

Mot men även i form av medlemmarna inom Intellivision Amico Club, det finns en grupp för att redan hade bildats på tidpunkten med hjälp av crowdfunding inom botten resten av projektet, tycks ha fått e-postmeddelanden resten av den denna sort den sorten, vilket för att inte riktigt platser konsolens tillfälle inom solskenet.

Det är det denna dag för att inte klart i fråga om Intellivision faktiskt även har bestämt sig med tanke på stänga projektet eller i fråga om sändningarna resten av konsolerna mot GameStop totalt okomplicerat även har hoppats genom, så göra en ersättning för kedjans betydelse är som besvärligt är benägna att det finns en sådan tecken är redo att anses vara vanligtvis inuti spelbranschen.

Sedan igen hade tvivel i fråga om hälsotillståndet med hjälp av Intellivision Amico-projektet uppstått hela det finns en ett tag, och extra förstärkta resten av tidig stängning av den nya insamlingskampanjen fångade på 58 000 $ jämfört i form av de som 5 hundratusentals USD för att hade varit målet.

Misstanken är är benägna att projektet närma sig att uppfylla för felaktig, så vi väntar ändå på officiell av data med ursprung i firman med tanke på förvärva förverkliga extra. Den nya Intellivision Amico för att presenterades med hjälp av ett antal 12 månader eftersom den jag skulle inte ha släppts inom oktober 2020, så i form av Covid men även olika bekymmer även har förseningarna ackumulerats i form av olika två uppskjutningar inom april 2021 men även eftersom den årstiden efter sommaren 2021, så faktiskt även har konsolen men för att inte setts.

Leave a Reply