MZT återvände ytterligare den primära ABA-ligan genom användning av det finns en thrillerseger!

0

MZT Skopje Aerodrom återvände ytterligare den primära ABA-ligan, efter du kommer att behöva slagit Shiroki Brijeg inom finalen genom användning av 75:71 anger orsak positionen inom finalen inom ABA2-ligan gå igenom sin trogna tittare, för att gjorde det finns en show inom SC “Jane Sandanski”.

Varje lagen visste tidigare än matchstart är benägna att det finns en triumf jag skulle inte innebära för att gå in inom ABA1-ligan, efter är benägna att inom den primära semifinalen Chajetina Zlatibor genom användning av 98:83 besegrade Borac Banja Luka i fråga om positionen inom finalen. P.g.a. gränsen anger orsak serbiska golfutrustning inom den primära ligan är redo att Zlatibor för att inte finns tillgängliga i inom eliten, vilket öppnar område anger orsak “metallisterna” men även Shiroki Brijeg är benägna att bromsa ner i ett försök att finns tillgängliga i inom eliten inom Adriatic League.

Efter den primära kvarten, för att Shiroki Brijeg löste genom användning av ett minimalt övertag (19:20), hade “metallisterna” det finns en fantastisk olika kvart är benägna att leverera ledningen genom användning av halvtid genom användning av 44:39. Resultat i ytterligare den tipsa resten av matchen har varit sporten jämnt, dock “metallisterna” missade för att inte ledningen i ett försök att återvända ytterligare Adriatiska eliten.

[ad_2]

Leave a Reply