Manchester City vs Liverpool förutsägelse, förhandstitt, lagnyheter att tillägga extra

0

[ad_1]

De som FA-cupen även har det finns en massiv semifinal match inom helgen för att Manchester City leverera sig an Liverpool på Wembley Stadium på lördag. Varje lagen även har varit utmärkta den denna sort säsongen att tillägga även har det finns en den bästa poängen… tenderar att visa inom den denna sort matchen.

Manchester City ligger inom toppen elitserien ställning att tillägga även har varit spektakulära fram till denna punkt. Cityzens hölls åt ett hårt dödläge genom användning av 0-0 resten av Atletico Madrid inom sin föregående match att tillägga kanske vill leverera sätt citerar ett snäpp inom helgen.

Liverpool, alternativt, ligger på olika tillräckligt med utrymme inom ligatabellen anger orsak tillfället att tillägga är endast en den som den bästa poängen… bakom Manchester City. Merseyside-dräkten vilade ett antal idrottsman inom deras 3-3 oavgjort emot Benfica att tillägga skulle vara självsäker gå igenom denna match.


Manchester City vs Liverpool konfronterad den ene den andre

Liverpool även har ett spektakulära rekord emot Manchester City att tillägga även har vunnit 105 resten av 219 matcher mellan den 2 lagen. Manchester City även har gjort 58 segrar emot Liverpool att tillägga närma sig tenderar att försök att förändra till det bättre sitt rekord inom den denna sort matchen.

Det före detta mötet mellan den 2 lagen kom om förra helgen att tillägga slutade oavgjort 2-2. Varje lagen steg citerar genom loppet av dagen att tillägga kanske vill vara extra robusta inom helgen.

Manchester City blankettguide: DDWWW

Liverpool blankettguide: DDWWW


Manchester City vs Liverpool

Manchester City

Kevin De som Bruyne att tillägga Kyle Walker fick olyckor emot Atletico Madrid att tillägga möjligen för att inte är redo att bli bra sig off date åt den denna sort matchen. Ruben Dias även har återhämtat sig så även har men för att inte gjort comeback anger orsak laget.

Skadade: Ingen person

Osäker: Kevin De som Bruyne, Kyle Walker, Cole Palmer

För att inte tillgänglig: Benjamin Mendy

Liverpool

Mohamed Salah även har återhämtat sig att tillägga måste vara kapabel till vara genom användning av inom sätt denna sort sporten. Diogo Jota även har ändå ändå det finns en niggle att tillägga möjligen för att inte riskeras inom den denna sort matchen.

Skadade: Ingen person

Osäker: Diogo Jota

Upphängd: Ingen person


Manchester City vs Liverpool troligen laguttagningarna

Manchester City troligen laguttagningarna (4-3-3): Ederson Moraes; Nathan Ake, Aymeric Laporte, John Stones, Joao Cancelo; Rodri, Ilkay Gundogan, Bernardo Silva; Jack Grealish, Raheem Sterling, Gabriel Jesus

Liverpool troligen laguttagningarna (4-3-3): Alisson Becker; Virgil van Dijk, Joel Matip, Trent Alexander-Arnold, Andrew Robertson; Thiago Alcantara, Fabinho, Jordan Henderson; Sadio Mane, Mohamad Salah, Roberto Firmino


Manchester City vs Liverpool förutsägelse

Manchester City även har blomstrat men det finns en direkt genom loppet av Pep Guardiola den denna sort säsongen så står gå igenom ett överhängande risk emot sin Premier League-krona. Cityzens är bara för att två segrar ifrån det finns en FA-cuptriumf att tillägga står gå igenom ett massivt test inom helgen.

Liverpool även har gjort briljant så att vända sin säsong eftersom den årsskiftet att tillägga är redo att vara bara om ostoppbara på sin dygn. Manchester City även har ändå truppdjup på sin aspekt att tillägga även har ett litet övertag relaterat till den denna sort matchen.

Förutsägelse: Manchester City 3-2 Liverpool

[ad_2]

Leave a Reply