Getafe vs Villarreal Förutsägelse men även vadslagning riktlinjerna

0

[ad_1]

2021-22 års upplaga resten av La Liga återvänder åt viken genom användning av och extra det finns en omgång resten av matcher inom helgen för att Getafe lås horn genom användning av Unai Emerys spektakulära Villarreal aspekt på Colosseum Alfonso Perez på lördag.


Getafe vs Villarreal Förhandsvisning

Getafe ligger för tillfället på 14:e tillräckligt med utrymme inom La Liga-tabellen men även även har inom massivt betraktat för att inte motsvarat drömmarna så denna sort ett den denna sort säsongen. Den Madrid-baserade outfiten led det finns en 2-0-förlust inom händerna på Real Madrid förra veckan men även kanske vill gör hoppet nämner på plattan inom denna match.

Villarreal, dock, ligger på 7:e tillräckligt med utrymme inom ligatabellen anger orsak tillfället men även även har förbättrats efter det finns en långsam börja på sin kampanj. De som gula ubåtarna chockade Bayern München genom användning av det finns en sammanlagd seger genom användning av 2-1 inom sin förra match men även skulle vara självsäkra gå igenom matchen inom helgen.


Getafe vs Villarreal mötet men även nyckelnummer

  • Villarreal även har ett spektakulära rekord emot Getafe men även även har vunnit 21 resten av 34 spelade matcher mellan den 2 lagen, kontra Getafes åtta segrar.
  • Efter det finns en körning genom vilket de helt enkelt fel en av många åtta hemmamatcher emot Villarreal, även har Getafe förlorat sina två mest uppdaterade hemmamatcher inom La Liga emot bortalaget.
  • Villarreal även har ett fantastiskt slutresultat inte för länge sedan emot Getafe men även även har vunnit sina 5 mest uppdaterade matcher emot laget med ursprung i Madrid men även hållit nollan inom sina två mest uppdaterade matcher.
  • Villarreal även har gjort sex mål som inom sina två mest uppdaterade bortamatcher emot Getafe, vilket matchar deras mål som med ursprung i sina 9 förr i tiden, matcher på stadion.
  • Getafe är obesegrade inom sina mest uppdaterade 10 La Liga-matcher på hemmaplan men även är redo att matcha deras längsta singelsäsong eftersom den säsongen 2004-05.
  • Villarreal även har förlorat sina tre mest uppdaterade bortamatcher inom La Liga och använder inte en tenderar att göra ett den som mål som men även är redo att matcha ett rekord de som satte anger orsak genom tio 12 månader eftersom den.

Getafe vs Villarreal

Villarreal även har bevisad det stora korrektioner hela Unai Emery men även hade varit exceptionella genom två matcher emot Bayern München. De som gula ubåtarna är redo att slå ett slags på sin dygn men även är inom spektakulära form anger orsak tillfället.

Getafe även har har inte det finns en extrem säsong fram till denna punkt så även har lyckats styra sig bort med ursprung i nedflyttningsplatsen. Villarreal är som högre laget anger orsak tillfället men även måste ha förmågan att vinna den denna sort matchen.

Förutsägelse: Getafe 1-3 Villarreal


Getafe vs Villarreal speltips

Riktlinjerna 1: Konsekvens – Villarreal

Riktlinjerna 2: Sporten ska ha genom 2,5 mål som – Säker

Riktlinjerna 3: Villarreal gör mål som först – Säker

Riktlinjerna 4: Samuel Chukwueze gör mål som – Säker

[ad_2]

Leave a Reply