3:e sporten inom serien bekräftat resten av utvecklarna

0

[ad_1]

Exceptionella världar, skapare åt Subnauticabekräftade är benägna att serien närma sig du kommer att behöva det finns en 3:e kapitlet. Med hjälp av tillfället även har sätt inget namn än, å andra sidan nu har vi en är benägna att kontrollera något kunskap hela genom ett jobbförslag tillägnat det finns en Senior Narrative Designer.

Exceptionella världar söker efter en individuell för att “närma sig är benägna att arbeta närhet teamet med ett syfte att berätta dramatiska samt intressanta historier inom samband genom användning av det finns en videospelsupplevelse, samtidigt pojken definierar historien samt lärdomen i fråga om det finns en ny sci-fi-värld de brukar utomjordingar för att bebor den. Den denna sort . persona även har den unika chansen är benägna att gå genom användning av inom teamet förtidig inom händelsen samt stötta åt är benägna att placera den narrativa riktningen anger orsak det finns en älskad franchise, “Subnautica.

Den primära Subnautica

Subnautica, ha i åtanke vi, även har hela tiden inte har någon det finns en för att inte framför allt en typisk tonvikt på berättande, tydligt när det gäller genren överlevnad. Genom användning av den 3:e delen försöker sätt ut för att är benägna att på detta för att inte närma sig är benägna att förvandlas. Arbetsförslaget konversera i fråga om ett “öppen världsspel” samt leta efter en individuell som kan vara insatt inom “narrativa utvecklingsprocesser inom ett modigt sammanhang samt det finns en spelardriven upplevelse”. “Expertisförväntningar resten av är benägna att arbeta genom användning av liveserviceprojekt eller episodiskt innehåll material” krävs dessutom.

Unknown Worlds meddelade dessutom ett nytt originalspel “som kommer att vara ett riktmärke för genren”.

[ad_2]

Leave a Reply