remastern är det finns en plötslig förstörelse anger orsak Digital Foundry, effektivitetsklänning på PS5 minska än PSX

0

[ad_1]

Entusiastiska Digital Foundry-tekniker misslyckades Chrono Cross: The Radical Dreamers inom den mest uppdaterade videoanalysen publicerad på YouTube, för att utställning tenderar att effektivitetsklänning på PS5 samt PS4 de befinner sig jämna minska än den ursprungliga PSX-versionenäven kallar som “obestridligt, ett resten av de som sämst presterande spelen på PS4”.

Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition erbjuda två lägen, som klassiska, inom princip originalspelet, samt som remastrade. Inom den på ett tag finns 3D-modeller resten av de som omformade karaktärerna, omarrangerad menymusik samt spelbakgrunder retuscherade grund av uppskalning genom AI. Denna slutlig sida fick Digital Foundry att dra för nämner näsan, som ett resultat av man för att inte överväga tenderar att ett kvalitetsarbete även har utförts. På första anblick mjukar uppskalning obestridligt imagen, så du kan behöver bara för att skärpa dina slumra med tanke på märka grafiska artefakter samt olika bekymmer för att anger ett effektivt jobb, genom vilket amatörmoddare även har uppnått högre leder till på detta avseende genom användning av företag som kan vara tillgängliga anger orsak samhället alldeles utan kostnad.

I ämnet av effektivitetsklänning även har sporten det finns en “dynamisk framerate”. Vad betyder som? Är benägna att Chrono Cross-remastern “siktar” på 30fps genom utforskning samt strid, då däremot den inom menyerna går nämner åt 60fps. Problemet är tenderar att sporten oförklarligt påverkas av märkbara samt långvariga nedgångar inom flyt. Inom videon ha lärt sig att vi låt oss lära sig att genom utforskningen oavbrutet bildhastigheten sjunker åt 20fps, då däremot den inom striderna åt samt genom användning av är redo att nå 12-14 fps genom animeringarna resten av de som väsentligen den mest iögonfallande besvärjelserna. Normalt erbjuda PS4-versionen, även inom bakåtkompatibilitet genom användning av PS5, sämre effektivitetsklänning än den ursprungliga PS1.

Ifrån videon lär vi oss dessutom tenderar att på detta för att inte är ett dilemma relaterat åt PlayStation-konsolerna, som ett resultat av effektivitetsklänning på Nintendo Switch inom princip är liknande (och även på PC enligt kontroversen född på Steam), genom användning av fördelen tenderar att inom portabelt läge är som dåliga jobbet för att gjorts genom användning av uppskalning samt säkert grafiska artefakter mycket mindre märkbara.

[ad_2]

Leave a Reply