Abramovich köper Valencia –

0

Chelsea-ägaren Roman Abramovich på jakt efter det finns en ny medlemskap då mannen väntar på försäljningen resten av Stanford Bridge-klubben.

Abramovich har varit tvungen för att försvinna Chelsea p.g.a. händelserna inom Ukraina att tillägga invasionen resten av Ryssland, å andra sidan mannen behöver behålla inom fotbollen.

Spanska medier rapporterar tenderar att Abramovich allvarligt begrundar tenderar att ett förslag i fråga om att göra inköp Valencia.

Abramovich du föreslår det som får det bara om 5 miljarder euro med ursprung i försäljningen resten av Chelsea, att tillägga mannen behöver rikta del av dessa medel mot köpet resten av klubben med ursprung i “Mestalla”.

Valencia är inom det finns en dålig ekonomisk ställe att tillägga behöver inte inte har någon ett antal mega sportsliga framgångar på sistone, så via Abramovichs ankomst är redo att sätt skifta.

”Ägaren Peter Lim även har ett antal gånger eftersträvat dumpa klubben. “Sätt ser ut det har varit det ett förslag med ursprung i Abramovich för tillfället är”, nämnde det finns en framstående spansk journalist.

[ad_2]

Leave a Reply