datum dessutom hitta tid för evenemanget tillägnat VR

0

[ad_1]

Meta meddelade datum dessutom ett tag med hjälp av Meta Quest Gaming Showcasedet är det det finns en tillfälle totalt tillägnad VR-videospel i överensstämmelse med Oculus-avdelningen resten av Meta: det kommer hållas den 20 april 2022, kl. 10 PST, vilket bör motsvara kl. 19.00 italiensk ett tag.

Meta Quest Gaming Showcase är ett evenemang fokuserat på game, vad gäller Meta Quests merchandise, särskilt Oculus Quest, Rift dessutom det hela för att omfatta tittarna inom höra sig för. Presentationen närma sig tenderar att streamas live på Fb-, YouTube, Twitch dessutom Oculus TV i form av börja kl 19.00 den 20 april 2022 dessutom vi det följande sätt såklart.

På detta är 2:a upplagan resten av evenemanget inom höra sig för, för att på grund av detta faktum är jämförelsevis nytt med hjälp av rörelsen, dessutom är speciellt tillägnat tv-spelsvärlden. Som finns ingen person detaljer om innehållet inom presentationen, å andra sidan utifrån vad rörelsen även har rapporterat ha kunskap i att vi räkna med att oss “nya spelannonser, spelvideor förhandsvisningar, speluppdateringar som kan det följande 12 månader dessutom mycket av olika överraskningar.”

Metas tittare, särdeles Meta Quest 2, bekräftade sig vara det finns en anmärkningsvärd framgång: hälften av VR-spelarna äger deti överensstämmelse med de som mest uppdaterade uppskattningarna, vilket gör den mot den överlägset hetaste enheten, i form av ca 10 miljoner enheter för att såldes inom november 2021.

[ad_2]

Leave a Reply