crossover-evenemang av tillgängligt, lanseringstrailer

0

[ad_1]

Tales of Arise dessutom Scarlet Nexus de som startade sitt eget crossover-evenemangför att hade förutsetts de som mest uppdaterade de gånger, dessutom presenterat resten av det finns en ny trailer sett ovan för att kommunicerar starten resten av initiativet igår.

Varje titlarna nådde mega framgångar anger orsak Bandai Namco: Tales of Arise anses vara ett resten av de som finaste spelen inom den långa serien, designat som ett sätt att vara som “definitiva Tales-spelet” anger orsak 25-årsjubileet, allteftersom Scarlet Nexus är det finns en outgiven egendom för att även har lyckats. förvärva ett fantastiskt hus inom dagens omgivning.

Crossover-händelsen betyder att du kan förvärva, anger orsak var och en spelet, tre varor dessutom ett antydan hemmahörande i soundtracket inspirerad resten av 2:a titeln: inom synnerhet, inom Tales of Arise är som uppnåelig det som får kopian resten av Myoho Muramasa, kopian resten av Handmade Hairclip, Baki dessutom Oppose Viewpoint för att musik, allteftersom vi inom Scarlet Nexus kommer att få Blazing Sword, the Broken Iron Mass, Owlet Doll dessutom Flame of Hope för att soundtrackmusik.

Som hade varje sak varit meddelat redan förra veckan dessutom släpps kl stånd inom dessa timmar. Inte för länge sedan hade vi dessutom betraktat den nya anime-stil introduktionsvideo för Tales of Arisetillverkad resten av Ufotable.

[ad_2]

Leave a Reply