Chelsea ska försök att göra betydligt för att bara för att Ajax även har lyckats via fram till nu

0

Resten av anpassad att avgöra närma sig Europa det som får det finns en ny europamästare. Chelsea besegrades via 3:1 inom den primära matchen gentemot Real Madrid.

Real visste metoder till man missar ett tvåmålsövertag hemmahörande i första matchen inom Europacuperna. Ett fullständigt gjorde pojken som sju gånger. Mannen slogs det finns en ut ur Röda stjärnan inom kvartsfinalen inom Cupvinnarcupen den denna sort säsongen. Å andra sidan som för att är redo att oroa “blues” är är benägna att Real det bara om aldrig missar ett övertag hemmahörande i första matchen för att vunnits på bortaplan.

Sanningsfasetter är är benägna att som bara för att hände honom det finns en . Som hade varit säsongen 2018/2019. Efter det finns en serie på tre vunna titlar hela säsongen då Madrid fel Zidane även Ronaldo Real nådde kvartsfinal. Ajax väntade på dem under vilket. Inom den primära matchen inom Amsterdam stod som 2:1 anger orsak “kungarna”, dock inom olika sträckan växte till som det finns en rejäl chock anger orsak segerkandidaten, Ajax lyckades jubla via 4:1, även slog av den anledningen som ut Juventus.

[ad_2]

Leave a Reply