Eric Ten Hague på Old Trafford

0

Manchester United behåller på tenderar att slutföra kontraktet via Ajax-tränaren Eric Ten Hague i fråga om tenderar att förändras till deras nya permanenta manager, rapporterar ESPN, samt brittiska “Telegraph” tillägger tenderar att situationen utvecklas fort samt tenderar att bekräftelsen är redo att ske omedelbart.

Ten Haag samt Paris Saint-Germains Mauricio Pochettino ansågs vara de som enorma kandidaterna så att fylla den lediga tjänsten efter avskedandet resten av Ole Gunnar Solskj откакоr efter tenderar att tysken Ralph Rangnick togs komma in för att det finns en tillfällig ett svar resultat i mot den tipsa resten av säsongen. Brittisk media har dom mest uppdaterade de gånger hävdat tenderar att United även har förhandlat via den 2 tränarna samt tenderar att ett samtal närma sig tenderar att tas strax tidigare än säsongsavslutningen, genom vilket “djävlarna” knappast närma sig ha förmågan att säkra det finns en topp-4-ranking samt en placering inom Champions League.

Baserat på Independent förklarade Ten Hague inom det finns en intervju via klubbens ledning tenderar att sätt övertagande 5 12 månader att byta formaliteten på laget, samt förklarar tenderar att spelarnas konditionsnivå bör höjas samt lämna komma in det finns en post genom ivrig spelare för att potentiella förstärkningar, tillsammans med del av hans ivrig spelare inom Ajax samt Ruben Neves ifrån Wolverhampton.

De som hävdar tenderar att Ten Hague hände mot intervjun via filen med hjälp av så mycket som United-laget, betydligt för att imponerade på av oldsters via “djävlarna”.

[ad_2]

Leave a Reply