“Jag pratade via Salah, mannen nämnde tenderar att mannen hade bestämt sig med tanke på hålla det uppe via Liverpool.”

0

Liverpool men även Salah även har förhandlat länge med tanke på hålla det uppe samarbetet, dock den 2 områdena skulle inte ha kunnat skaka hand fram till nu, sätt spekuleras inom tenderar att Salah ber i fråga om en gigantisk arbetsförtjänst med tanke på behålla på “Anfield”.

Som även har redan meddelats tenderar att vilken medlemskap för att är redo att förvandlas till hans det efterföljande destination, dock för tillfället är är Egyptens sportminister, Ashraf Sobi avslöjade vad Salahs planer har varit. Hans tillkännagivande kommer alla gånger tenderar att glädja Liverpool-fans.

“Jag mötte Salah på flygplatsen efter matchen via Senegal men även misslyckandet via tenderar att säkra en position inom VM. Vi pratade men även jag nämnde åt honom tenderar att förglömma vad för att hände men även specialiserat sig i sätt som kan. “Mitt rekommendation mot honom har varit tenderar att prova det finns en en annan medlemskap, dock mannen nämnde mot mig tenderar att hans val har varit att förlänga för sitt kontrakt via Liverpool.”

[ad_2]

Leave a Reply