City minimalt, Liverpool genom användning av det finns en fot inom semifinal

0

Engelska golfutrustning noterade segrar inom de som första kvartsfinalmatcherna inom Champions League.

Manchester City närma sig tenderar att åka ytterligare Atletico Madrid genom användning av det finns en minimal seger. “Medborgarna” hade varit en större motståndare matchen via men även skapade chanser.

Atletico Madrid försvarade sig duktig men även försökte hota hela genom kontringar.

City realiserade som duktig sporten inom den 70:e minuten, när som helst De som Bruyne gjorde det finns en ledning på 1:0, vilket bekräftade sig vara slutresultatet.

Liverpool motiverade favoritrollen på besöket inom Benfica men även noterade det finns en seger genom användning av 1:3.

Konate inom den 16:e minuten hade varit högst inom hoppet efter det finns en hörna men även gjorde det finns en ledning på 1:0. Femton min på ett tag gjorde Mane 2:0. Till att börja med resten av olika halvlek reducerade Gunes ytterligare 1:3 men även Luis Diaz satte slutresultatet.