hela huvudpunkterna i fråga om OLED evo TV, tillsammans med som nya 42-tumssnittet

0

[ad_1]

Presenterades på den mest uppdaterade CES inom Las Vegas, LG Electronics övertagande till slut sin nya TV-linje ytterligare Italien hela genom är benägna att göra strategier OLED evo dess spjutspets. LG är i verkligheten modern inuti OLED-sektorn samt även har lett marknaden inom 9 12 månader, vilket gör som ytterligare den primära tillverkaren som koncentrerar sig på förbättring, tillverkning av samt förbättring resten av teknologi. Ur på detta outtröttliga arbete föds årets två huvudserier, för att totalt syftar ytterligare OLED evo-arkitekturen: G2- samt C2-panelerna. Varje lockar nytta resten av bearbetningsfördelarna för att α9 Gen 5-processorn erbjuda, så skiljer sig åt på några punkter.

42-tums OLED evo C2-serien

LG OLED evo, 55-tumsmodellens TV inom C2-serien

Bara lite annars tal med hjälp av C2-serien, för att implementerar det finns en Brightness Booster, denna direkt ändå sedvanlig och ej Max: det är därför är benägna att kylflänsskiktet brista, samtidigt som uppnår anmärkningsvärd effektivitetsklänning samt därför når 20 % ökad ljusstyrka än tidigare generation. Placeringen resten av TV:n kan annars, den den här typen gången utformad med avsikt att stödjas resten av det finns en bas: allteftersom 83 tum refererar ytterligare den före detta modellen, stöds panelerna 77 tum, 65 tum samt 55 tum resten av det finns en överdriven samt inte bred samt nyhet, är redo att vridas 10°.

Den totalt nya 42 tums LG OLED evo, C2-serien

Så som för att faktiskt fångade vår uppmärksamhet är det nyhet inom C2-serien, eller klippet hemmahörande i 42 tum. Göra en ersättning för den en betydande mängd kompakta skalan lockar 42 tum för att inte nytta resten av Brightness Booster-tekniken p.g.a. den en betydande mängd spädbarn pixelstorleken, men den är säkert kompenserar genom användning av anmärkningsvärd effektivitetsklänning, vilket gör den ytterligare Game-TV Slutlig OLED. Vi hade redan berättat rätt sätt att en betydande mängd vi föredragen 55” C1, för att ändå är det finns en generöst tilltagen TV. Det finns en 42” placerad på ett skrivbord, inom PC-spelfältet, är alternativt för att inte lång sikt ett kätteri, vilket säkerställer ett flytande samt ruschigt spelande, genom användning av den av ytterligare kvaliteten på färgerna samt svärtan inom det finns en OLED. 42-tums C2, för att hela olika valörer, även har 4 HDMI 2.1-portar uppgraderade ytterligare 48 gigabit per sekund, genom användning av hjälp med hjälp av VRR, NVIDIA G-Sync samt AMD Free Sync. Panelen implementerar även Dolby Fantasifull och for Gaming, vilket gör LG ytterligare den den som tillverkaren tillgänglig på marknaden för att även har denna fungera inom samarbete genom användning av Dolby, samt erbjuda optimerade variationer resten av Game Dashboard samt Game Optimizer, eller specifikt videoinställningar med hjälp av spelet.

Redan förra året implementerade C1-serien ett igenkänningssystem resten av spelgenre, opartisk skilja mellan sedvanlig, FPS, RPG, RTS; inom 12 månader läggs sportaktiviteter ytterligare, designad med hjälp av titlar genom användning av ivrig spelare samt team på display. Äntligen, glöm ej de som en mängd certifieringarna för att LG ställer ytterligare konsumenternas tjänst, vilket att se till att är benägna att långvarig nytta resten av panelen, i synnerhet inuti spelområdet, är mycket mindre en skadlig med hjälp av ögonen som ett resultat av den eliminerar glint samt avsevärt sänker utsläppet resten av blått mild. Sammanfattningsvis är redo att C2 42 ” vara ett ljud av olika ytterligare spelmonitorn: i själva verket är redo att uppdateringsfrekvensen med hjälp av det finns en bildskärm nå 144 Hz, så C2 försvarar sig genom användning av det finns en uppdateringsfrekvens på 12o Hz, samt når dessutom det finns en ökad pixel densitet 35 % jämfört genom användning av det finns en 55 ”.

Datablad

  • Mått: 42 tum
  • Stå: två sidofötter
  • Brightness Booster: Nej
  • HDMI-portar: 4 HDMI 2.1 på 48 gigabit
  • Strategier för att stöds: VRR, NVIDIA G-Sync, AMD Free, Dolby Fantasifull och med hjälp av spelet
  • Värdet: för att inte tillgänglig

Kort meddelat, i fråga om OLED evo G2-serien faktiskt representerar LG:s flaggskeppsprodukt, C2 genom användning av tillägget resten av 42” optimerad med hjälp av spelet, förblir den den förmodligen den mest intelligenta vägen i förhållande till förhållande mellan standarden samt värde. LG är så positiv på de som merchandise för att de provi de sina köpare är benägna att 2022 närma sig köpgarantin är benägna att anlända ytterligare Italien med hjälp av det finns en längd på 5 12 månader, varav den 2 första består av panelskydd samt arbetare de brukar resten tre bara på panelen.

Inbjudan är självklart är benägna att observera våra sidor inom väntan på ha förmågan att ge den extra detaljer om kostar samt tekniska detaljerad förteckningar med hjälp av de som nya LG-panelerna.

[ad_2]

Leave a Reply