medan du installerar som till minst en PC för att för att inte stöds, verkar ett vattenstämpel, ta reda på hur man man övertagande bort som

I form av en av många det efterföljande uppdateringar resten av Windows 11 det finns en ny fungera närma sig är benägna att introduceras för att säkert kunders är redo att tycka är synnerligen {obehaglig}: att lägga in för operativsystemet till minst en PC stöds för att inte formellt ifrån Microsoft verkar det finns en irriterande vattenstämpel, på säkert metod relaterade som anger orsak icke-aktiverade kopior i fråga om än mycket mindre invasiv, vilket informerar användaren i fråga om är benägna att de som nyttjar datorutrustning för att för att inte stöds. Dess bättre är redo att den eliminerade genom användning av ett antal enklaste steg.

Utgivningen inom höra sig för är 22000.588 Windows 11 lanserad anger orsak beta dessutom förhandsvisningskanaler anger orsak insiders. Som betyder att alla delar som innefattar, även som ovan pratade om vattenmärket, även närma sig är benägna att ingå inom som offentliga bygget, bortsett från överraskningar.

Windows 11, vattenstämpeln för att verkar på pc:ar för att för att inte stöds

Dess bättre åtföljs för att inte denna skylt för att varnar i fråga om är benägna att “systemkraven för att inte är uppfyllda” resten av någon person begränsa resten av med operativsystemet. På detta är ändå ett irriterande komponenter är benägna att låt oss titta på: för att kommer du att kunna låt oss titta på inom förekomsten ovan är som det finns en vit skrift placerad inom som nedre högra hörnet resten av skrivbordet.

Med hjälp av borttaga vattenstämpeln du besitter inom princip två av olika. Den primära, trivialt, är är benägna att för att använda sig av det finns en vit bakgrund anger orsak skrivbordet eller inom hela instanser det finns en en bild för att även har {denna färg} inom som involverade hörnet. Den övriga är det finns en betydligt extra komplicerad procedur å andra sidan för att inte anger orsak en alltför stor mängd, speciellt bör du kommer:

  • Öppna registret (hela genom att skriva ner “regedit” inom sökrutan inom aktivitetsfältet eller inom fönstret Fungerar för att öppnas genom användning av Windows + R)
  • Sök efter HKEY_CURRENT_USER Kontrollpanel UnsupportedHardwareNotificationCache
  • Ändra priset på “SV2” ifrån 1 ytterligare 0

I fråga om du ej även har hittat “UnsupportedHardwareNotificationCache” vet du skapa den dessutom av den anledningen som inaktivera vattenstämpeln:

  • april registret
  • Sök efter HKEY_CURRENT_USER Kontrollpanelen
  • Högerklicka dessutom välj “Nytt” dessutom av den anledningen som “DWORD (32 artiklar) värde” dessutom döp som ytterligare “SV2”.
  • Ändra för tillfället är priset på SV2 dessutom ställ komma in 0

På som denna sort laget startar du kommer bara för att i fråga om persondatorn och det är det alla delar, Windows 11-vattenstämpeln kommer inte att göra lång sikt är benägna att vara sett på skrivbordet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen + 20 =