Marocko, Tunisien på VM, Kamerun chockade Algeriet inom den 124:e minuten!

Marocko även Tunisien är sätt 3:e även fjärde afrikanska landslaget för att kvalificerar sig mot VM inom Qatar, då å andra sidan Kamerun överraskade Algeriet inom det finns en slingrig match efter förlängning.

Marocko via övertygande 4:1 besegrade DR Kongo efter gästen 1:1 med hjälp av det finns en viss betyg, då å andra sidan Tunisien bara spelade 0:0 via Mali, så gästsegern via 1-0 med hjälp av världscupen räckte.

Eric Maxim Chupo-Moting, sedan igen, har varit målskytten med hjälp av Kamerun för att fick det finns en vinst via 0:1 borta gentemot Algeriet, vilket annullerade värdarnas vinst hemmahörande i den primära matchen. Sätt verkade för att är benägna att värdarna säkrade placeringen via ett mål som inom den 118:e minuten resten av Tuba, tidigare än Carl Toko Ekambi gjorde mål som inom den 124:e minuten med hjälp av det finns en otrolig avslutning.

AFRIKA VÄRLDEN KVALIFIKATIONER, MATCHAR

Algeriet – Kamerun 0: 1, 1: 2 på förlängning, första matchen 1: 0, ett fullständigt 2: 3

Marocko – DR Kongo 4:1, första matchen 1:1, ett fullständigt 5:2

Tunisien – Liten 0: 0, första matchen 1: 0, ett fullständigt 1: 0

Nigeria – Ghana 1:1, första matchen 0:0, ett fullständigt 1:1, Ghana går mot VM p.g.a. bortamål

Senegal – Egypten 1:0, första matchen 0:1, ett fullständigt 1:1, 3:1 straffar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − five =