Verati: Det är det hårt att greppa vad för att hände just nu


<>

PSG-spelaren Marco Verratti går genom det finns en extrem period inom karriären efter är benägna att mannen först vände utslagen inom Champions League genom användning av PSG, men även för tillfället är även har Makedonien slagit Italien på “Renzo Barbera”.

Liksom de som olika inom landslaget spelade för att inte Verratti den viktigaste besvikelsen efter matchen.

“Det är det hårt att greppa vad för att hände just nu, som denna sort är en bra den frustration anger orsak så mycket som Italien. Som denna sort hade varit det finns en match genom vilket vi dominerade, vi kan ha gjort ett par mål som, så vi misslyckades men även vi visste är benägna att så länge som hade varit så fanns som det finns en hot. “Målet för att Makedonien gjorde är en bra den frustration anger orsak mig men även vi är de besvikna som ett resultat av vi ej närma sig är benägna att spela inom VM”, nämnde Verratti.

Makedonien utför emot Portugal inom VM-kvalmatchen emot Portugal på tisdag inom Porto.Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − eighteen =