Mahler Azar till 1 ny operation, på marknaden ytterligare toppen resten av säsongen!

One Hazard kanske vill björn det finns en ny operation på högerbenet, bekräftat resten av Real Madrid, varefter den belgiske yttern troligen missar övriga av säsongen inom det finns en en annan olycka för att det följande honom på “Santiago Bernabeu”.

Azar spelade för att inte med hjälp av Real på flera månad efter du kommer att behöva blivit utbytt genom loppet av 5 min resten av matchen gentemot Alaves den 19 februari, varefter pojken att kontinuerligt satt på bänken, dock fick aldrig en möjlighet som är resten av Carlo Ancelotti.

“Inuti de som närmaste de gånger närma sig vår fotbollsspelare Eden Aar är benägna att opereras i ett försök att slopa placket inom hans högra fibula”, säger Real Madrid inom ett pressmeddelande.

Den 31-årige belgaren även har bara för att 8 starter på 21 matcher den den här typen säsongen, för att pojken spelade genom loppet av Carlo Ancelotti. Med ursprung i den dyrbara övergången hemmahörande i Chelsea inom juli 2019 även har Azar bara 65 framträdanden med hjälp av “kungarna”, varefter spansk media hävdar är benägna att man inom sommarsäsong ska försök att lossa honom samt eliminera hans höga löning. Azar även har ett kontrakt ytterligare 2024.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × four =