Närma sig Abramovich är benägna att växa till att bli Jahovi гаs chef inom Goztepe?

Roman Abramovich kommer inte att göra att överlämna fotbollen efter sanktionerna för att tvingade honom är benägna att dumpa Europamästaren Chelsea efter påståendet ifrån turkisk media att mannen är fascinerad av att göra inköp förstaligan Goztepe, under vilket den makedonske anfallaren Adis Jahovi настап utför.

I överensstämmelse med CNN Turk ägde rum inträffade Abramovich inte för länge sedan åt Turkiet (ifrån Israel) att kunna förhandla genom användning av Mehmed Sepil, Goztepes president. Sepil köpte klubben ifrån Izmir anger orsak 7,5 hundratusentals USD 2014 att tillägga tog dem 2017 åt den turkiska superligan anger orsak första gången.

Sepil, 67, nämnde nämner sig ifrån klubben inom måndags att tillägga meddelade är benägna att mannen jag skulle inte upprätthålla hela sina de garantier som resultat i åt toppen resten av säsongen inom maj.

“Min företräde är är benägna att bilda det finns en ny ledningsgrupp, som kan är benägna att leverera genom Goztepe att tillägga höja den åt det finns en större scen än klubben är på är faktiskt, genom användning av ny entusiasm”, nämnde Sepil då.

I överensstämmelse med turkiska medier är Jahovi den bäst betalda fotbollsspelaren inom Goztepe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − 7 =