Juventus bekräftade: Valet för att stödja Dibala togs ytterligare klubbens vinst

För närvarande har varit sätt ett samla mellan agenterna för att stödja Paulo Dybala att tillägga ledningen för att stödja Juventus, varefter sätt stod klart tenderar att argentinaren avgår inom toppen resten av säsongen.

Juventus även har beslutat tenderar att för att inte erbjuda honom ett nytt kontrakt att tillägga Dibala närma sig för att avvika för inom toppen resten av säsongen för att det finns en fri agent.

Direktören för att stödja “Bianconeri”, Maurizio Arivabene, nämnde tenderar att genom användning av ankomsten resten av Vlahovi. förändrades planerna kring Dibala.

”Valet togs efter du kommer att ha betraktas som sätt länge. Sätt jag behöver vi säger att är tenderar att ledningen för att stödja Juventus fattar val ytterligare förmån för att stödja Juventus, för att inte emot klubben. Vlahovis ankomst innebar dessutom det finns en förändring inom så mycket som klubbens uppdrag, Paulo är icke lång sikt det finns en central figur. “Sätt innebar endels förändringar inom Dibalas en stående, så nuförtiden förlängde vi icke kontraktet”, nämnde Juventus-direktören.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 + 3 =